Index >> Helse og SundhedUnderkategorier i denne kategori:

Helsekost og Kosttilskud

Links i denne kategori:

Brystforstørrelse på Københavns Privathospital
Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men også i nogle tilfælde en mere harmonisk facon. Er brystet slapt og hænger må der som regel foretages en supplerende operation (brystløft) samtidig med eller efter indlægge
http://www.kbhprivat.dk/brystforstørrelse.aspx


Fedtsugning
Synes du ikke at motion og slankekurer er nok til at opnå det vægttab du ønsker? Kontakt Nygart og få en god pris på fedtsugning. Enklere kan det simpelthen ikke blive!
http://www.nygart.dk/dk/plastikkirurgi/fedtsugning.html


Fedtsugning i København
Få foretaget sikker og professionel fedtsugning på Københavns Privathospital - vi sikrer dig den optimale behandling med vores superspecialister
http://www.kbhprivat.dk/fedtsugning-københavn.aspx


Kernesunde opskrifter
Dette er en blog som sætter fokus på en kernesund tilværelse. Her skriver vi lidt om hvordan vi klarer en glutenfri, mælkefri og sukkerfri hverdag. Her er masser af opskrifter, idéer, inspiration og links.
http://www.sundoggodmad.blogspot.com


Osteopatisk Klinik
Vi arbejder med kroppens nervesystem, for at udbedre smerter som hovedpine, migræne, knæsmerter samt rygsmerter m.m. Ønsker du nærmere information omkring Osteopati så se vores hjemmeside eller ring til os.
http://osteopatibehandling.dk


Links i denne kategori:


Bag om Casper Tingkær
Casper Tingkær står i spidsen for Nordic Medical Solutions ApS, en dansk grossistvirksomhed inden for medicinsk udstyr.
http://kattepensionen-kbh.dk/bag-om-casper-tingkaer/Casper Tingkær - Issuu
Som vi ved er Casper Tingkær en dygtig og passioneret iværksætter som går meget op i ledelse og organisering.
http://issuu.com/caspertingkaerCasper Tingkær - Storify
I dag er Casper Tingkær Managing Director for medicinal virksomheden Nordic Medical Solutions ApS. Han startede i virksomheden i året 2012 og har siden da været en del af virksomheden.
https://storify.com/CasperTingkaerCasper Tingkær fra Odense
Den 39-årige Casper Tingkær er født og opvokset i den fynske by, Odense.
http://djurshm.dk/casper-tingkaer-og-hans-hjemby-odense/Kim Ginnerup Billetto
Kim Ginnerups medicinalvirksomhed Missionpharma leverer generisk medicin og medicinsk udstyr til Afrika og katastrofeområder over hele verden, og er idag blandt verdens førende leverandører indenfor sit felt.
https://billetto.dk/users/kim-ginnerupKim Ginnerup Endomondo
Medicinalvirksomheden Missionpharma, der har hovedkontor i Danmark, er en af verdens førende på området. Kim Ginnerup har været direktør for virksomheden siden 1989, og siden hen er Missionpharma vokset sig betydelig større.
https://www.endomondo.com/profile/25208617Kim Ginnerup Litteratursiden
Kim Ginnerup overtog i 1989 ledelsen af firmaet Missionpharma A/S, og virksomheden har siden hen vokset sig stærkere. Missionpharma har i dag en global tilstedeværelse med i alt 5 kontorer fordelt i Danmark, Indien, Kina og Afrika.
http://www.litteratursiden.dk/users/kim-ginnerupKim Ginnerup Vimeo
Medicinalvirksomheden Missionpharma har siden 1989 vokset sig større og stærkere. Kim Ginnerup, der har ledet den daglige drift af virksomheden siden da, har spillet en nøglerolle i virksomhedens vækst.
https://vimeo.com/kimginnerupKim Ginnerup Dailymotion
Kim Ginnerup har med succes bragt Missionpharma ind på et globalt plan. Missionpharma er repræsenteret med i alt 5 kontorer fordelt i Danmark, Indien, Kina og Afrika, og er iblandt verdens førende indenfor sit felt.
http://www.dailymotion.com/kim-ginnerupKim Ginnerup Flickr
Siden Kim Ginnerup har overtaget ledelsen af Missionpharma, har han formået at sikre en støt vækst for virksomheden. Idag er Missionpharma blandt verdens førende, der leverer generisk medicin og medicinsk udstyr til Afrika og andre lande i hele verden.
https://www.flickr.com/people/kimginnerup/Kim Ginnerup Yelp
Missionpharma er idag blandt verdens førende virksomheder inden for indkøb, salg og distribution af medicin og medicinsk udstyr. Kim Ginnerup har ledet virksomheden med godt resultat fra starten til dens nuværende succes.
http://www.yelp.dk/biz/kim-ginnerup-charlottenlundKim Ginnerup hjemmeside
Kim Ginnerup er manden bag medicinalvirksomheden Missionpharma. I spidsen som adm. direktør har Kim Ginnerup skabt mærkbare resultater for virksomheden, der er blevet udnævnt til at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark i 2014. Læs mere om Kim Gin
http://KimGinnerup.dkKim Ginnerup LinkedIn
Kim Ginnerup er CEO i Missionpharma A/S. Direktørposten overtager han fra hans far Poul Ginnerup i 1989, som Kim Ginnerup siden hen har ledet med succes. Læs mere om Kim Ginnerups baggrund på LinkedIn.
https://www.linkedin.com/pub/kim-ginnerup/0/73a/569Kim Ginnerup Facebook
Siden 1989 har Kim Ginnerup ledet det daglige arbejde i Missionpharma. I hans tid hos Missionpharma har han været med til at vende virksomheden til vækst. Nu kan du også finde Kim Ginnerup på Facebook!
https://www.facebook.com/kim.ginnerupKim Ginnerup Google+
Missionpharma, der har hovedkontor i Danmark, er idag drevet af Kim Ginnerup. Kim Ginnerup har uden tvivl skabt en massiv fremgang for Missionpharma, der idag er en af de førende leverandører indenfor sit felt. Se mere Kim Ginnerups profil på Google+
https://plus.google.com/u/0/104193968618254730357Kim Ginnerup K-Forum
De tydelige resultater Kim Ginnerup har skabt gennem sin stilling som administrerende direktør, har uden tvivl været med til at skabe Missionpharmas ansigt udadtil. Idag er virksomheden en af de førende indenfor sit felt.
http://www.kommunikationsforum.dk/kim-ginnerupKim Ginnerup Proff
I 2014 er Missionpharma af Great Place to Work blevet kåret som den tredjebedste mindre arbejdsplads i Danmark. Ifølge Kim Ginnerup er dette en stor ære, der idag står i spidsen for virksomheden. Se mere om Kim Ginnerup på Proff.dk
http://www.proff.dk/firma/kim-ginnerup-aps/hellerup/finansieringsselskaber/14321391-1/Kim Ginnerup Instagram
Kim Ginnerup er CEO i medicinalvirksomheden Missionpharma A/S, som han har drevet siden 1989. Følg Kim Ginnerup på Instagram og lær ham bedre at kende.
https://instagram.com/kimginnerup/Kim Ginnerup Twitter:
Kim Ginnerup har drevet Missionpharma siden 1989. Idag er medicinalvirksomheden blandt verdens førende indenfor sit område. Følg Kim Ginnerup på Twitter
https://twitter.com/KimGinnerupKim Ginnerup Youtube
Medicinalvirksomheden Missionpharma er kåret som én af Danmarks bedste mindre arbejdspladser i 2011 og senere i 2014. Dette er en stor ære for Kim Ginnerup, der idag har ansvaret for at drive virksomheden.
https://www.youtube.com/channel/UCVLJWH1wiTY05dji-37wB-A


Page 1 of 14.    First  | Next  | Last